vineri

Botez în familia lui Cheloo



Cheloo de la trupa Paraziţii a devenit pentru prima oară tătic la finalul anului trecut. Micuţul Ştefan Mihai a intrat "în legalitate" o lună mai târziu, în faţa lui Dumnezeu, a părinţilor săi şi a peste 150 de invitaţi.   Primul copilaş al cuplului Cătălin Ştefan (Cheloo) şi Daniela a cântărit la naştere puţin peste trei kilograme şi jumătate. O lună mai târziu, bebeluşul a fost botezat cu numele tatălui său la Biserica Sf. Ilie din Bucur
Cheloo de la trupa Paraziţii a devenit pentru prima oară tătic la finalul anului trecut. Micuţul Ştefan Mihai a intrat "în legalitate" o lună mai târziu, în faţa lui Dumnezeu, a părinţilor săi şi a peste 150 de invitaţi.
P
rimul copilaş al cuplului Cătălin Ştefan (Cheloo) şi Daniela a cântărit la naştere puţin peste trei kilograme şi jumătate. O lună mai târziu, bebeluşul a fost botezat cu numele tatălui său la Biserica Sf. Ilie din Bucureşti. Petrecerea, la care au fost invitaţi membri ai familiei, prieteni, colegi de muncă, dar şi figuri importante din showbiz, a prins zorii zilei la Casa Doina. Deşi "sărbătoritul" s-a retras devreme, părinţii ne-au asigurat că i-a plăcut şi că a fost foarte cuminte, ca de obicei. "Ştefan ne-a scăpat de multe bătăi de cap fiindcă este foarte cuminte! Are un program de somn rezonabil şi este extrem de tolerant cu muzica din casă şi cu prietenii noştri", răsuflă uşurată proaspăta mămică.

sursa: http://www.libertatea.ro/
DACA ITI DORESTI URSITOARE LA BOTEZUL COPILULUI TAU, CLICK AICI  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu