miercuri

Bebeluşul lui Bahmuţeanu, botezat fără ursitoare



Mezinul familiei Prigoană, Eduard Gabriel, a fost botezat sâmbătă seară, la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa. Naşi au fost Eduard Martin şi iubita lui, Monica. Printre invitaţii la slujbă s-au numărat Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, politicianul Sever Voinescu şi creatoarea de modă Flora Năstase.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au sosit la catedrală, în jurul orei 18:00, într-o o limuzină neagră Mercedes, împreună cu Honorius şi Silvius. Prigoană a ieşit primul din maşină şi s-a îndreptat către invitaţi pentru a-i saluta. La câteva minute a ieşit şi Adriana Bahmuţeanu, în braţe cu micuţul Eduard, însoţită de două bone filipineze, una dintre ele ţinându-l pe Maximus. „Sunt foarte fericită. Uitaţi ce copil frumos am!", a rostit plină de emoţie Adriana Bahmuţeanu înainte de slujbă.
Ea a spus că a ales Constanţa pentru că de aici este naşul Eduard Martin. „Cât priveşte biserica, am ales Catedrala pentru că aici este duhovnicul naşului nostru", a adăugat mama bebeluşului.
Eduard Gabriel a plâns foarte puţin atunci când a fost băgat în cristelniţă.
La finalul slujbei, Arhiepiscopul Tomisului a urat familiei sănătate. „Are nume de sfânt, care-l va ocroti şi proteja. Vă doresc sănătate şi sper să mai faceţi copii", a spus Înaltpreasfinţitul Teodosie.
Sorin Oprescu i-a oferit mamei bebeluşului un buchet de flori, iar copilului o cruciuliţă de aur.
Honorius Prigoană i-a urat sănătate fratelui mai mic şi să ajungă primar: „Îi urez fratelui meu să ajungă primar la Constanţa peste 40 de ani!".
Fără ursitoare

Aproximativ 200 de invitaţi erau aşteptaţi să participe la petrecerea din această seară, care se desfăşoară la hotel Malibu din Mamaia.
„Nu vom avea ursitoare, dar invitaţii vor avea parte de foarte multe surprize", a precizat Adriana Bahmuţeanu după slujbă.
sursa: www.click.ro 
DACA ITI DORESTI URSITOARE LA BOTEZUL COPILULUI TAU, CLICK AICI  

Un comentariu: