miercuri

Mesaje si sms-uri pentru nou-nascut si botez – Urari si felicitari bebelusi nastere si botez

https://resurse-petreceri.ro/diverse/ursitoare-bune-la-botez-si-taierea-motului-prima-aniversare/

Ai prietene, cunostinte care sunt proaspete mamici sau tocmai se pregatesc de botezul bebelusului lor? Te gandesti sa le trimiti un mesaj sau sms cu o felicitare sau urare de sanatate si mult noroc?

Mai jos am gasit cateva sugestii de texte frumoase, potrivite in astfel de ocazii speciale si frumoase

- Sa va bucurati de micul miracol ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos! 


- Sincere felicitari… sa fiti cu totii sanatosi si fericiti pentru totdeauna!


- Sa-i uram bun venit noului nascut! Sa-i uram multa fericire si o viata frumoasa pentru ca cei mai minunati parinti deja ii are. Felicitari !


- Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.


- Felicitari! Ai devenit mamica! Este cel mai frumos lucru de pe pamant. Sa fiti sanatosi si sa va bucuratii!


- Felicitari! Fie ca bebelusul sa fie binecuvantat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Intampinam venirea noului nascut in lume cu multa dragoste.

- Dupa lungi asteptari, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvantat si ca acest copil sa fie tot ce v-ati dorit vreodata.

- Bine ai venit in familie! Sa fii sanatos si norocos, iar pe parinti s-ai faci bucurosi!

- Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai.


- Barza s-a lasat asteptata si a venit intr-un final, nu cu unul ci cu doi bebelusi. A adus cele doua lumini care va vor umple casa si sufletul de fericire. Felicitari pentru gemeni!


- Un nou miracol in lume. Bine ai venit!

- Sa cresti mare, mare,mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani!

Pentru fetite: “Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.”

urari botez, urari pentru nou nascuti,poza d p forum.slabute.rourari de botez,mesaje pentru nou nascuti,urari pentru botez,urare nou nascut,urari pt nou nascuti,urari pt botez,mesaje pt botez,urari nastere bebe,urare botez,urari de nou nascut,urari labotezul copilului,felicitari pt nou nascuti,botez bebelusi, botez nou nascut, cele mai frumoase, felicitari bebe, felicitari bebelusi, felicitari botez, felicitari cu ocazia nastere, mesaje bebe, mesaje bebelus, mesaje botez, mesaje de dragoste, mesaje nastere, mesaje nou-nascut, ocazii speciale, parinti, sms bebe, sms bebelus, sms botez, sms nastere, sms nou nascut, sms-uri, sms-uri pentru nou-nascut, sms-uri ptr nou nascut, tanara mama, texte frumoase, urari botez, urari nastere, urari pentru bebelusi, urari pentru nastere, urari pentru nou nascuti, urari pentru zile de nastere, urari pt nou nascuturari pt nou nascutsms de botezurare de botezmesaje pt nou nascutiurari de nou nascutiurari la botez
Pentru baietei: “Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa fii bun si sanatos, Sa cresti mare si frumos.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu