miercuri

Daniela Gyorfi a ascultat cu lacrimi în ochi urările pentru fiica ei! Spectacol cu ursitoare!



Joi, cântăreaţa şi-a botezat fetiţa şi, cum se cade, a organizat împreună cu iubitul ei, George Tal, o petrecere de zile mare, la care a invitat de 200 de persoane. Înainte de 12 noaptea, cheful a fost întrerupt pentru un moment emoţionant. Ursitoarele i-au urat micuţei Maria sănătate, noroc şi o viaţă plină de iubire, in timp ce fetiţa dormea liniştită în braţele mamei care abia îşi putea stăpâni plânsul.

Daniela Gyorfi şi George Tal au petrecut ca la sfârşitul lumii joi seară după ce fiica lor a primit sfânta taină a botezului. Alături de naşi, familie şi prieteni cei doi au dat frâu liber distracţiei pe acordurile celor mai cunoscute piese de muzică poplară, machedonească şi de petrecere.

 Cheful s-a încins şi petrecăreţii s-au prins cu toţii în horă, riongul de dans devenind încăpător. Mina serioasă le-a revenit aproape de miezul nopţii când DJ-ul a anunţat momentul ursitoarelor. Tot atunci, micuţa Maria a fost adusă în localul în care se desfăşura petrecerea şi unde şi-a continuat liniştită somnul deşi başii din boxe făceau pereţii să trepideze. În momentul în care coşuleţul în care se afla a fost luat cu asalt de invitaţi, odihna i-a fost tulburată şi a început să scâncească. A adormit la loc, aproape instantaneu, în secunda în care mama ei a luat-o în braţe şi a început jocul Ursitoarelor. Femeile i-au urat copilei să fei frumoasă, isteaţă, sănătoasă şi bucuroasă şi pe tot parcursul reperezentaţiei lor Daniela şi-a stăpânit cu greu lacrimile. Vizibil emoţionată, cântăreaţa nu şi-a putut lua ochii de la îngeraşul ei. Fetiţa a părăsit restaurantul în apaluzele celor prezeţi, iar cheful a continuat până în zori. 
sursa:www.cancan.ro

DACA ITI DORESTI URSITOARE LA BOTEZUL COPILULUI TAU, CLICK AICI  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu