miercuri

Desfăşurare
La un moment dat, dupa sosirea invitatilor, pe la mijlocul petrecerii, (recomandabil sa se fi scurs minim 90 de minute de la inceputul petreceri), se aude o muzica de poveste in fundal si intr-o atmosfera de basm, una cate una isi fac aparitia cele 3 ursitoare, plamadite din stele, luna si soare. 

Bebelusul va fi asezat in mijlocul incaperii,in bratele mamei sau a nasei, iar ursitoarele vor face un cerc in jurul lui si-si vor spune urarile.
Fiecare dintre ele aduce ginduri frumoase pentru minunea vietii tale.
Zinele ursitoare vin cu cele mai bune ginduri legate de noul nascut. Aduc cu ele Sanatatea, Fericire, Iubirea, Curajul, Intelepciunea, Succesul. Fiecare are cite ceva de daruit - daruri de pret pe care orice parinte si le-ar dori pentru copilul lui.
Doar ca asa cum se intimpla in povesti exista si o zina care nu a fost invitata la petrecere dar care vine sperind ca va reusi sa strice tot cheful. Insa isi lasa puterile la usa iar prezenta ei nu face decit sa aduca zimbetul pe buzele invitatilori.
“Unde-s multi puterea creste” asa ca REAUA poate sa plece asa cum a venit- fara succes.
Ursitoarele vor lasa un dar pentru micutul tau- “steaua norocoasa”. Steaua are inscriptionat numele si data nasterii bebelusului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu