joi

PRIMA LITERA A NUMELUI: TRASATURI DE PERSONALITATE




Se spune ca prima litera a prenumelui si numelui de familie influenteaza puternic trasaturile de personalitate ale unei persoane. Astfel, primele litere ce iti compun numele ascund o multime de secrete despre tine – atat cu privire la calitati, cat si cu privire la defectele tale! Citeste ghidul literelor si descopera adevaratele trasaturi de personalitate ale tale… sau ale celor din jurul tau! Nota: Diacriticele se interpreteaza la fel ca si litera corespondenta. De exemplu, Ș se interpreteaza la fel ca S.

Litera A

Calitati: Esti o persoana ambitioasa, ce isi duce mereu la capat planurile si proiectele. Perseverenta este unul dintre punctele tale forte, motiv pentru care ai toate sansele sa ajungi acolo unde visezi sa ajungi in acest moment. De asemenea, ai o gandire obiectiva, stiind sa privesti intr-un mod limpede realitatea.
Defecte: Persoanele din jurul tau se lovesc de multe ori de personalitatea ta intransigenta. In plus, esti cunoscuta si pentru incapatanarea ta.

Litera B

Calitati: O fire tandra si romantica, adori sa petreci mult timp in compania persoanelor apropiate si, in special, a partenerului de viata. Ai o imaginatie debordanta, iar creativitatea ta te face o prezenta placuta si deosebita de restul oamenilor. De asemenea, pui pret pe longevitatea unei relatii de dragoste, fiind foarte fidela.
Defecte: Capacitatea ta de a iubi vine la pachet cu o doza destul de mare de gelozie.

Litera C

Calitati: Ai o personalitate extrem de rafinata, fiind o iubitoare a tuturor lucrurilor frumoase. Stii sa apreciezi lucrurile din jurul tau din punct de vedere estetic, ceea ce iti aduce o reputatie de femeie stilata si mereu eleganta. In plus, firea ta artistica iti poate oferi mari beneficii, pe termen lung.
Defecte: De multe ori, esti foarte pretentioasa si astepti imposibilul din partea oamenilor din jurul tau. Esti o persoana foarte exigenta si nu poti accepta cu usurinta defectele tale, dar nici pe ale altora.

Litera D

Calitati: Tu esti o persoana corecta, pe care cei din jurul tau se pot baza. Personalitatea ta responsabila a castigat respectul persoanelor apropiate si, de-a lungul vietii, iti va aduce multe avantaje. In ochii sexului opus, apari ca o adevarata seducatoare, intrucat detii acel “nu-stiu-ce”.
Defecte: Ai un temperament vulcanic si greu de stapanit.

Litera E

Calitati: Joviala si sociabila, stii sa iti faci cu usurinta prieteni, dar si sa ii mentii mereu aproape. Ai o personalitate echilibrata si foarte comunicativa, ceea ce te face mereu o companie placuta. Firea ta curioasa te ajuta sa ramai mereu conectata la tot ceea ce se intampla in jurul tau.
Defecte: Te plictisesti foarte repede, in special atunci cand esti obligata sa faci anumite lucruri in mod repetat.

Litera F

Calitati: Personalitatea ta afectuoasa si loiala iti aduce relatii de prietenie sau de dragoste de durata lunga si foarte lunga, pentru ca stii de fiecare data cum sa pastrezi aproape persoanele dragi. Ai o fire plina de compasiune si poti rezone foarte usor cu cei din jurul tau.
Defecte: De multe ori, tinzi sa te pierzi in detalii si sa nu mai vezi padurea din cauza copacilor, dupa cum spune un vechi proverb.


Litera G

Calitati: Esti o fire perfectionista, foarte atenta la detalii, ce nu accepta un esec sau un refuz. Tot ceea ce faci, faci astfel incat sa fie perfect si ireprosabil, ceea ce iti aduce multe laude din partea persoanelor din jurul tau si a sefilor. Esti dinamica si mereu gata de actiune.
Defecte: Anumiti oameni din jurul tau se simt intimidati de raceala ta aparenta.

Litera H

Calitati: Ai o personalitate puternica, ceea ce te face de neoprit in atingerea scopurilor tale personale, precum si foarte rezistenta la stress. Esti o fire devotata si stabila, ceea ce favorizeaza relatiile de lunga durata si bazate pe echilibru si respect reciproc.
Defecte: Uneori, tinzi sa ii pui pe cei din jurul tau mai presus de nevoile si dorintele tale.

Litera I

Calitati: Personalitatea ta este extrem de sociabila si deschisa, dar ai si un farmec aparte, stralucitor, ceea te face sa fii mereu in centrul atentiei. Esti comunicativa si intelegatoare fata de cei din jurul tau, fiind, astfel, una dintre cele mai placute prezente din cercul tau social.
Defecte: Ai face orice pentru a fi in centrul atentiei.

Litera J

Calitati: O fire foarte energica si activa, esti mereu gata sa-ti pui in practica planurile si sa-ti duci la capat obiectivele. Nu te lasi influentata de un esec, ci continui sa muncesti pana cand obtii ceea ce iti doresti. Esti in pas cu ritmul activ al vietii modern, acesta fiind unul dintre secretele succesului tau.
Defecte: Ai o personalitate impulsiva si esti mereu grabita, ceea ce le poate da celor din jurul tau o stare de agitatie nejustificata.

Litera K

Calitati: Introspectiva si meditativa, iti place sa cauti mereu cauzele profunde ale lucrurilor si sa te intrebi “De ce?”. Nu accepti niciun raspuns prefabricat, preferand sa iti oferi, prin cautare asidua, propriile tale raspunsuri. De asemenea, esti seducatoare si generoasa cu cei din jurul tau.
Defecte: Fiind o fire misterioasa, ceva mai diferita decat oamenii din cercul tau social, este posibil exerciti asupra altora o oarecare senzatie de intimidare.

Litera L

Calitati: Personalitatea ta este creativa si curioasa, ceea ce iti poate conferi chiar anumite valente artistice. Daca ai ales deja o cale ce are legatura cu arta, probabil ca esti foarte dedicata acestui domeniu si aprofundezi cu placere toate informatiile oferite de carti sau profesori. In general, esti o fire dedicata studiului si cunoasterii.
Defecte: Datorita dorintei tale de a controla totul in jurul tau, ai tendinta de a manipula oamenii.


Litera M

Calitati: Ai o personalitate foarte senzuala si feminina. In general, persoanele al caror nume incepe cu M isi descopera timpuriu sexualitatea si isi exploreaza cu pasiune simturile. Ai un succes de invidiat la barbati, intrucat, in ochii sexului opus, esti extrem de atragatoare.
Defecte: Tinzi sa faci excese si chiar sa dezvolti o personalitate duala.

Litera N

Calitati: Firea ta te conduce catre armonia cu propriile tale sentimente si trairi, intrucat pui foarte mult accent pe latura emotionala a vietii. Iti plac relatiile echilibrate, in care ambii parteneri au un cuvant de spus, iar toate deciziile se iau impreuna. De asemenea, esti pasionata de domeniul autocunoasterii si ai o intuitie buna.
Defecte: De multe ori, tinzi sa dramatizezi anumite situatii si sa faci “din tantar armasar”, dupa cum spune o veche zicala din popor.

Litera O

Calitati: Iti place foarte mult sa te distrezi, intrucat ai o fire sociabila si esti o companie foarte placuta in mediul tau social – la scoala, la locul de munca sau in cercul de prieteni. Ai o intreaga multime de fani, alaturi de care adori sa iesi in oras si sa explorezi lumea inconjuratoare.
Defecte: Iti pierzi repede interesul si, uneori, te razgandesti foarte brusc.

Litera P

Calitati: Esti o fire foarte perseverenta si ai acceptat faptul ca trebuie sa muncesti pentru a obtine tot ceea ce iti doresti, intrucat lucrurile bune nu vin cu usurinta. Nu te lasi prada destinului si iti place sa mentii sub control orice situatie ce se poate ivi.
Defecte: Ai tendinta de a face lucruri de ochii lumii, fara a crede neaparat in ele.


Litera R

Calitati: Ai o personalitate foarte realista si obiectiva, putand privi cu detasare toate situatiile si persoanele din jurul tau. Iti rezervi timp pe care il investesti in relatiile cu persoanele apropiate si, de asemenea, iti place sa ii stimulezi si sa ii motivezi pe cei din jurul tau.
Defecte: Tinzi sa fii delasatoare, in special atunci cand un proiect nu merge din prima incercare perfect.

Litera S

Calitati: Esti o persoana delicata si feminina, emanand un tip de senzualitate intr-un fel inocenta, ceea ii poate tulbura pe barbatii din jurul tau – intr-un sens pozitiv, bineinteles! Adori sa te imbraci stilat si elegant, avand un gust innascut pentru tinutele senzuale si rafinate. Ai o personalitate fidela.
Defecte: Uneori, partenerul se poate simti sufocat de afectiunea ta.

Litera T

Calitati: Iti place la nebunie sa te distrezi si sa simti adrenalina, ceea ce te face o persoana populara si admirata in cercul tau de prieteni. Ai o personalitate independenta si alegi mereu sa faci lucrurile in stilul tau, ceea ce iti aduce o nota de originalitate si inventivitate.
Defecte: Nu-ti place cu niciun chip sa accepti sfaturile celor din jurul tau.

Litera U

Calitati: Firea ta seducatoare te indeamna sa fii intotdeauna preocupata de imaginea ta si de efectul tau asupra celor din jur. Iti place sa faci mereu o impresie foarte buna persoanelor pe care le cunosti, avand, de asemenea, o personalitate diplomata si comunicativa.
Defecte: Ai tendinta de a denatura adevarul si de a-ti masca intentiile reale.

Litera V

Calitati: Intutia excelenta este unul dintre punctele forte ale personalitatii tale, ceea ce iti aduce relatii interpersonale bazate pe sinceritate, intrucat stii sa iti alegi cu atentie prietenii. Ai o capacitate foarte buna de a-i asculta pe cei din jurul tau si ai cativa prieteni adevarati pe care poti conta, la bine si la greu.
Defecte: Ai o personalitate usor excentrica si manifesti o oarecare aversiune fata de indatoririle tale cotidiene.

Litera Z

Calitati: Personalitatea ta este inclinata puternic catre latura emotionala a vietii, ceea ce iti aduce trairi intense si sentimente profunde, de lunga durata. Ai o fire sensibila, iar, in unele cazuri, poate fi vorba chiar de o inclinatie catre creatie.
Defecte: Tinzi sa iti alegi gresit partenerii sau prietenii, din cauza increderii pe care o ai in oameni.

sursa esteziuamea.blogspot.com